HUIDVERBETERING

Werken aan een gezonde huid is niet iets wat je één keer per jaar in een schoonheidsinstituut laat doen maar waar je dagelijks aandacht aan moet besteden. Ik geef je hierin graag raad en advies.

Lees meer

Workshops

Wil je een natuurlijke look of blink je liever uit met een feestelijke make-up? Aan jou de keuze want weldra voer je iedere stap zelf uit tijdens de workshop make-up te Turnhout bij Beauty Palace by Anouk.

Lees meer

contacteer ons

Nieuwe Kaai 43, 2300 Turnhout,

Beauty Palace by Anouk

Tel: +32(0)14 65 28 77

info@allroundbeautyandhair.be

BTW BE0870 200 955

Maak snel een afspraak bij Beauty Palace by Anouk,
jouw beauty-instituut in Turnhout

Beauty Palace by Anouk - Virtueel Bezoek

Bij Anouk, het beauty-instituut in Turnhout, vind je een combinatie van een schoonheidsinstituut, nagelstyling en kapper voor dames, heren en kinderen op één plaats. Bij Beauty Palace by Anouk wordt er op maat gewerkt. Een uiterst doelgericht behandelprogramma dat voor iedere huid op maat wordt gemaakt.

Mooier en gezonder

Beauty Palace by Anouk werkt alleen maar met producten die leiden naar een mooiere en gezondere huid. Je bent getuige van behandelingen en massages op hoog en professioneel niveau uitgevoerd in mijn schoonheidsinstituut.

Verzorgde handen en nagels

Een goede verzorging van handen en nagels is essentieel. Het is trouwens een eerste indruk dat je nalaat. Daarom zorg ik graag voor jouw stralende handen en nagelstyling, men zal je ongetwijfeld complimenteren. Hier kan je terecht voor gelnagels, nail-art, manicure en luxe manicure. Wil je het zelf eens proberen? Kom dan naar de workshop.

Dag- en avondmake-up

Make-up voor een feest, een belangrijke afspraak, een fotoshoot, bruidsmake-up, theater en film make-up? Laat je maquilleren door Anouk zodat je er op je best uitziet. Of wil je eindelijk eens leren hoe je jezelf mooi kan opmaken? Kom dan naar de workshop make-up in Turnhout.

Stralend haar

Een goede coupe en styling zorgt er voor dat jouw persoonlijke kenmerken er nog meer uitspringen. Kapsalon Anouk verzorgt jouw haar. Wij zijn een dameskapper, herenkapper én kapper voor kinderen in één. Vraag gerust advies voor een nieuwe persoonlijke look.

Neem snel contact op

Je interesse werd gewekt? Neem dan snel contact op en maak een afspraak bij Beauty Palace by Anouk in Turnhout.