Professionele make-up

Beauty Palace by Anouk - Make-up Voor professionele make-up ben je bij Beauty Palace by Anouk aan het goede adres. Bruidsmake-up, make-up voor fotoshoot, make-up voor film of theater, hiervoor kom je best langs bij Anouk voor make-up te Turnhout.

Producten

Hier wordt enkel gewerkt met PUI PUI en MAC producten. Deze producten ogen chic en luxueus met een stoere teint. Deze make-up producten onderscheiden zich door de hoogwaardige Italiaanse kwaliteit in combinatie met haar chique uitstraling.
PUI PUI bestaat uit een zeer compleet assortiment aan kleuren, een basis voor mooie make-up, om een persoonlijk accent te geven. MAC is het cosmetica merk van visagisten. Ga je voor een fotoshoot of heb je een rol in film of theater? Mac tovert jou om tot een rolmodel! Klassiek, mysterieus, feestelijk of naturel. Voor elke gelegenheid de juiste look!
Bovendien heb ik meegewerkt in de serie van Chaussee d’Amour! Dit was een hele leuke, en aangename ervaring.

Bruidsmake-up

Op de mooiste dag van je leven, zal je stralen! Samen bekijken we welke kleuren jou het mooiste flateren, make-up wordt aangepast aan jouw persoonlijkheid. Tot de laatste minuut wordt er voor je gezorgd tot in de kleinste details, zodat je klaar bent om naar je geliefde te stappen.

Spring snel eens binnen

Kom snel langs in Turnhout bij Beauty Palace by Anouk, Anouk luistert graag naar jouw wensen in verband met make-up!

Beauty Palace by Anouk

Nieuwe Kaai 43, 2300 Turnhout

E: info@allroundbeautyandhair.be
T: +32(0)14 65 28 77

BTW BE0123 123 123

Openingsuren

Ma - Vr van 10u - 20u
Zaterdag van 10u - 18u
Kapsalon & schoonheidssalon enkel op afspraak.
Je kunt ons bereiken op nr. 014 65 28 77