Nagelstyling voor nog meer elegantie

Allround Beauty Nails and Hair - Nagelstyling Nagelstyling in Turnhout met onder andere gelnagels is de oplossing voor vrouwen die van nature een zwakke nagel hebben. Bij Beauty Palace by Anouk maken we je nagels steviger en langer. Ongetwijfeld dat je vele complimenten zal ontvangen.

Verzorgde handen

Verzorgde handen zijn jouw visitekaartje! De dagelijkse verzorging van jouw uiterlijk is een must als moderne vrouw. Ook jouw handen verdienen daarbij aandacht.
Je kan hier terecht voor:

  • Manicure
  • Luxe manicure met paraffinebad
  • Gelnagels
  • Nail-art
  • Gelnagels

Dit zijn kunstnagels die erg veel lijken op je natuurlijke nagel. Gelnagels zijn dun en flexibel waardoor ze heel natuurlijk ogen. De nagels worden gemaakt van een gellaag die wordt aangebracht op je eigen nagel en vervolgens uithard onder een UV- lamp.

Gelnagels

Gelnagels kan op je nagel worden aangebracht als versteviging of om je eigen nagels de kans te geven om te groeien. Deze kunnen natuurlijk gekleurd worden met een nagellak speciaal voor gelnagels.

Spring zeker eens binnen

Spring gerust eens binnen in Beauty Palace by Anouk te Turnhout om het kleurgamma te bekijken van onze nagelstyling, of contacteer ons snel voor een afspraak.

Beauty Palace by Anouk

Nieuwe Kaai 43, 2300 Turnhout

E: info@allroundbeautyandhair.be
T: +32(0)14 65 28 77

BTW BE0123 123 123

Openingsuren

Ma - Vr van 10u - 20u
Zaterdag van 10u - 18u
Kapsalon & schoonheidssalon enkel op afspraak.
Je kunt ons bereiken op nr. 014 65 28 77