Rust en ontspanning in ons schoonheidsinstituut

Beauty Palace by Anouk - Schoonheidsinstituut Gun jezelf een moment van rust en ontspanning en leg al je vertrouwen in de handen van ons schoonheidsinstituut te Turnhout. Wij verzekeren jou dat je bij Beauty Palace by Anouk helemaal aan je trekken zult komen.

Huidverbetering

Werken aan een gezonde huid is niet iets wat je één keer per jaar in een schoonheidsinstituut laat doen maar waar je dagelijks aandacht aan moet besteden. Ik geef je hierin graag raad en advies. Je zal al snel veranderingen merken aan jouw huid nadat je een keer bent langs geweest voor een huidbehandeling in mijn schoonheidsinstituut te Turnhout.
De voordelen van een behandeling:

  • Soepelere en stevigere huid
  • Zuivere teint
  • Herstel van zonbeschadigde huid
  • Vermindering van pigmentvlekken
  • Verhoging van natuurlijke hydratatie

Wat mag je verwachten

De eerste keer dat je naar het schoonheidsinstituut komt, doe ik een uitgebreide huidanalyse. Dit is heel belangrijk want de behandeling wordt op maat aangepast aan jouw unieke huid. Ik geef je uitleg over de werking van verschillende producten en verschillende behandelingen.

Neem contact met ons op

Gemotiveerd om een behandeling te starten bij Beauty Palace by Anouk in Turnhout? Dan maak ik voor jou een persoonlijk behandelingsplan op.

Beauty Palace by Anouk

Nieuwe Kaai 43, 2300 Turnhout

E: info@allroundbeautyandhair.be
T: +32(0)14 65 28 77

BTW BE0123 123 123

Openingsuren

Ma - Vr van 10u - 20u
Zaterdag van 10u - 18u
Kapsalon & schoonheidssalon enkel op afspraak.
Je kunt ons bereiken op nr. 014 65 28 77