Workshop make-up: persoonlijk en op maat

Beauty Palace by Anouk - Workshops Wil je een natuurlijke look of blink je liever uit met een feestelijke make-up? Aan jou de keuze want weldra voer je iedere stap zelf uit tijdens de workshop make-up te Turnhout bij Beauty Palace by Anouk.

Spel van licht en schaduw

Tijdens de workshop make-up wordt je alles aangeleerd. Door een spel van licht en schaduw leer je je positieve kantjes accentueren en de mindere te verdoezelen. Zelfs al ben je totaal niet met make-up vertrouwd, je leert stap voor stap de voordelen inzien van een vleugje make-up aangepast aan jouw stijl en persoonlijkheid.

Workshop gelnagels

In Turnhout leer je hoe je gelnagels aanbrengt in een mum van tijd. De workshop gelnagels omvat het aanbrengen van kunstnagels met gel.
Een creatief en leuk moment met vele sociale contacten. De workshop wordt geleid door een echte vakspecialiste met jarenlange ervaring op het gebied van gelnagels.Dit wordt gegarandeerd een leuke ervaring!

Neem vandaag nog contact op

Wil je graag meer weten? Neem dan snel contact op met Beauty Palace by Anouk in Turnhout, met veel plezier leg ik je de hele workshop make-up uit. Wil je je meteen inschrijven? Dat kan via onze contactpagina.

Beauty Palace by Anouk

Nieuwe Kaai 43, 2300 Turnhout

E: info@allroundbeautyandhair.be
T: +32(0)14 65 28 77

BTW BE0123 123 123

Openingsuren

Ma - Vr van 10u - 20u
Zaterdag van 10u - 18u
Kapsalon & schoonheidssalon enkel op afspraak.
Je kunt ons bereiken op nr. 014 65 28 77